Dacă mai bine să se descifrăm etapa de reparatie in apartamente la cheie a unui apartament. Atunci acesta este reparatie apartamente chisinau la cheie de la A la Z, unde clientul nu este îngrijorat de alegerea și achiziționarea materialelor necesare. De livrarea imediată, despre curățarea atât înainte, cât și după repararea apartamentului. Toate aceste responsabilități implică “compania „. Prețul unei astfel de reparații este convenit cu clientul și toate costurile sunt transferate contractantului din suma convenită.

Reparatie apartamente chisinau este convenabilă pentru clienți, deoarece este mai ieftină decât plata pentru toate lucrările separat.

Tipuri de lucrări:
– Instalarea punctelor electrice;
– Instalarea mobilei
– Alinierea zidurilor;
– Montarea podelei (opțional chiar încălzită).

Etapa de reparatie in apartamente la cheie

1. Design. Una dintre cele mai importante etape de reparatie in apartamente la cheie, pentru că va ajuta să nu faceți o greșeală și să formați corect preferințele și dorințele acestora față de client. Aceasta este baza reparației de calitate pentru reparatia in apartamente.

2. Este necesar să efectuați lucrări de finisare, să selectați partiții, să aliniați pereții. Efectuați o dezasamblare amănunțită.

3. Este important să aveți grijă de cabluri. Cablajul final are loc după tencuitul pereților și umplerea podelei. De asemenea, înlocuiți radiatoarele.

4. Realizarea lucrărilor de finisare pentru etapa de reparatie apartamente chisinau. În acest stadiu, este important să se respecte toate standardele, altfel decorarea poate pur și simplu  sa se „deterioreze” 2-3 zile după reparare. După finisare, odaia trebuie păstrată timp de 3-4 zile pentru a elimina excesul de umiditate. Dacă intrerupeti cel puțin una dintre secvențe. Atunci există o probabilitate mai mare de fisuri, bule, nereguli pe perete, care teoretic, ar trebui să fie uniforme.

Reparație  apartamente Chisinau

5. Placi. Ar trebui să fie perfect plat, fără crăpături și fisuri. Înainte de aceasta, este important să umpleți șapa de beton din cameră. Acest lucru trebuie lăsat să se usuce timp de cel puțin o zi. În acest moment este mai bine să faceți restul camerelor sau să achiziționați materialele necesare. Reparatie apartamente la cheie.

6. Selectați tipul de tavan. În acest stadiu, trebuie să alegeți: să aliniați tavanele sau să faceți electricitatea. Instalarea grinzilor de fereastra, a panourilor.

7.  Una din etape de Reparatie apartamente chisinau este sa verificați neteditatea pereților. Alegerea tapetului. Apropo, pentru a nu pierde timp pentru indreptarea peretilor se poate de aliniat cu gips. In asa mod putem economisi timp si bani.

8. Ultima din etape de reparatie apartamente chisinau Distribuiți cu grijă tencuiala. Stratul nu trebuie să depășească 2,5-3 centimetri. Acest lucru nu numai că economisește timp și material, ci devine, de asemenea, un material durabil.

Citește și Reparație cosmetică

Urmareste pe Instagram