Procesul de reparație la cheie poate fi, de cele mai multe ori, destul de dificil. În primul rând, deoarece necesită timp, bani și multă atenție. Dacă inspirația nu este de partea ta și nici timpul nu-ți este cel mai bun prieten, lasă casa pe mâna unor specialisti. Simțul estetic și orientarea către confort și practicabilitate sunt cele mai importante calități pentru compania ReConstruct. Spre exemplu, noi punem la dispoziție serviciul de reparație la cheie, care va renova locuința simplu, rapid și conform cerintelor tale.

De  ce să alegi acest serviciu:

1. Economisești timp cu reparație la cheie

Cea mai importantă resură este, fără echivoc, timpul, care pentru multe persoane este foarte costisitor. De aceea, ReConstruct, îți oferă reparație la cheie și solutia care să suplinească această nevoie – reparații la cheie. Datorită companiei noastre care oferă soluții de eficientizare a lucrurilor. Grija și problemele dispar și nu îți mai ramăne decât să te bucuri de rezultatele finale.

2. Mobila la comandă

ReConstruct este una dintre companiile care pun la dispozitia clientilor și posibilitatea de a accesa serviciul de mobilă la comandă. Marele avantaj al mobilei la comandă este flexibilitatea. Faptul că poți să îții amenajezi locuința după bunul plac cu reparație la cheie, că poți amplasa piesele de mobilier în funcție de spațiul disponibil și că poți personaliza totul în stil propriu, oferă la final satisfacția aranjării locuinței într-un stil cât mai reprezentativ.

3. Vei beneficia de consultația unui designer interior care va creiona noua imagine a locuinței după dorințele tale 

Designerul interior e mult mai informat decât noi cu privire la noile tendinte în Home Decor pentru reparație la cheie, culori, texturi, forme. Pe lânga aspectul estetic, designerul de interior vine și cu o viziune în spațiu, geometria camerelor, alăturarea mai multor obiecte diferite, folosirea unor trucuri pentru a masca poate o imperfecțiune legată de pereți sau structura camerei care ar putea rezolva și probleme adiacente, la care tu nu te-ai fi gândit.

4. Reparație completă și calitativă a încăperii cu
reparație la cheie

Specialiștii nostri vor îndeplini o reparație la cheie completă începând cu înlocuirea instalațiilor sanitare și electrice, montarea pardoselei calde, conexiunea electrică, lipirea tapetelor,montarea parchetului/laminatului + substrat etc., și finisând cu încărcarea și transportarea gunoiului lăsat în urma reparației. La reparția la cheie a apartamentului tău va lucra o echipă întreagă de specialiști, fiecare știind lucrul său de la începutul lucrărilor până la finalul acestora.

5.Libertate deplină de stres și nervi cu
reparație la cheie

Simplu cu reparație la cheie, treci la noua ta casă fără nopți nedormite, fără vizite interminabile la magazinele cu materiale de construcție și fără cheltuieli suplmentare!

       Pentru oferta de prețuri la reparații la cheie contactați-ne!

Vezi lucrările noastre
Fii la curent cu noutățile noastre